top of page

Szabó Tamás hivatalos szerzői oldala

Holdvíz

holdviz_mockup.png

Rólam

Szabó Tamás vagyok, Budapesten születtem; korábban Londonban és Amerikában éltem. 15 éves korom óta írok.

2019 júniusában jelent meg debütáló regényem Holdvíz címmel a Maxim Kiadó népszerű Dream válogatás sorozatában.

About

Szinopszis

Zolit, a milliomos, elkényeztetett egyetemista ficsúrt, aki eddig burokban nevelkedett, sokkolja a hír: ,,örökölt" egy 17 éves lánytestvért apja, a néhai KGB-tiszt után. A két tinédzser kapcsolatát nagyban befolyásolja, hogy külön nőttek fel, nem is tudva egymásról. A báty tanácstalan, hogyan viszonyuljon a hányatott sorsú, öntörvényű kis vadóchoz, aki egyből felforgatja az ő nyugodt életét. És ha ez nem lenne elég, olyan érzelmek kezdenek fellángolni benne, amelyek őt is meglepik. Amikor a lány minden addiginál nagyobb zűrbe keveredik és eltűnik Brazíliában, a fiú kénytelen otthagyni mindent és Noémi után eredni, majd a Polícia korruptságát látva maga kutatja fel a húgát. Vajon képes felnőni a feladathoz, és egyedül megmenteni őt? Túlélik a testvérek könyörtelen megpróbáltatásaikat távol az otthonuktól, vagy elbuknak az alvilággal, a természeti erőkkel, illetve az önmagukkal vívott harcban, hogy beteljesedjék a családi karma? 

Contact

Ajánlás

,,Úristen! Úgy imádtam!!! Letehetetlen volt a regény! Most rögtön a keblemre ölelném a szerzőt, mert annyi mindent adott nekem ezzel a történettel, nagyon mély érzelmeket váltott ki. Rendkívül tehetséges író! Adott a szerző egy olyan szerelmi szálat, amin ki fognak bukni az olvasók, megbotránkoznak, majd a legvégén megkönnyebbülnek, de addig az idegeik végig cafatokban lógnak. Én úgy éreztem magam az olvasás során, mint akit felültetnek egy vonatra, és
nincs megállás, ahogy Noémi életében sem, csak ment mindig előre, Zoli meg utána.""

Kelly és Lupi olvas blog

,,A Holdvíz az utolsó oldalig izgalmas, szívbe markoló, akcióval teli, mély és szórakoztató, így minden korosztálynak élvezetes olvasmány. Megannyi rejtély, csavar, meglepetés; hús-vér szereplők, egzotikus, csodás helyszínek, valamint frappáns motívumismétlések jellemzik e sokszínű, romantikus kalandregényt. Szabó Tamás hatalmas mesélőkedvvel ír családi drámákról, lélekjelenlétről, a nehezebbik útról, a kilencvenes évek, a latin-amerikai táncok világáról, és az egész életen át tartó, önzetlen szeretet erejéről."

Book Heaven

bottom of page